Optimaal van dienst

Optimaal van dienst

Eigen servicedienst
Haag Woninginrichting beschikt over een eigen servicedienst die snel en accuraat oplossingen biedt bij vraagstukken. Tips, adviezen en reparatie- en of herstelwerkzaamheden worden door onze eigen servicedienst verzorgd zodat het gehele dienstenpakket van Haag Woninginrichting goed op elkaar is afgestemd. Van begin tot eind ontzorgt Haag Woninginrichting het inrichten van uw woning of werkruimte. Van opmeten, productadvies en realisatie en nazorg.

Haal- en brengservice ouderen
Haag Woninginrichting ontzorgd haar klanten. Daarom hebben we een haal- en brengservice voor onze klanten. Wilt u graag een bezoek komen brengen aan Haag Woninginrichting in Leeuwarden dan horen we dat graag. Belt u ons dan of stuur een email via het contactformulier. Graag tot ziens bij Haag Woninginrichting.

Projectinrichting
Wij geven vorm aan de inrichting van uw kantoor, winkel, school of zorginstelling op een manier die past bij de beleving van u, uw medewerkers en klanten. Elk project, groot of kleinschalig, kan daarbij rekenen op onze volledige toewijding. Uiteraard met kwalitatieve producten, optimale zorg en vakmanschap!

CBW-erkend
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Kijk voor meer informatie op de website van CBW-erkend.