Vloeren

Vloeren van HAAG

Bij Haag Woninginrichting vind u veel uiteen lopende vloeren zoals, tapijt vloeren, vinyl vloeren, P.V.C vloeren, marmoleum vloeren, laminaat vloeren en tapijt tegel vloeren.

Alle vloeren van Haag Woninginrichting voldoen aan de te stellen normen die heden ten dage worden verwacht. Haag Woninginrichting legt zijn vloeren met eigen stoffeerders  die beschikken over de kennis die nodig is om tapijt, vinyl, P.V.C of marmoleum te leggen. Ook heeft Haag Woninginrichting verkoop personeel met jaren lange ervaring die u als klant helpen om tot een juiste keuze te kunnen komen en dat vinden veel klanten prettig. Het is niet altijd makkelijk om uit al onze producten een keuze te moeten maken, dus dan is professionele hulp niet overbodig. Wij vinden dit bij Haag Woninginrichting niet meer dan logisch en helpen u met veel plezier en enthousiasme.

PVC

Tarkett
Gelasta
Belakos
Ambiant
Therdex
Moduleo

Vinyl

Interfloor
Tarkett
Ambiant
Novilon

Laminaat

Tarkett
Headlam
Balterio
Ambiant

Marmoleum

Forbo

Tapijt

Bij Haag Woninginrichting heeft u de keuze uit vele merken tapijt zoals Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor, Bewe, Dersimo, Louis de Poortere en nog vele anderen. Er zijn vele soorten tapijt zoals boucle, frise of een velours structuur, maar ook in vele kleuren effen of met een spikkeltje of een streep. De vele mogelijkheden kan u zelf bij ons komen bekijken en beoordelen. Wij hebben ook nog de natuurtapijten als sisal en kokos die we niet moeten vergeten. Van synthetisch tot katoen, van wol tot sisal een tapijt geeft nog altijd een behaaglijk gevoel in uw woon- of slaapkamer. Bij Haag Woninginrichting kan u zelf uw eigen karpet samenstellen van vele soorten tapijten die ook geschikt zijn om karpetten van te maken. U bepaald zelf de maat en zelf de afwerking zoals b.v een leren band of een volume karpet op ondertapijt, alles is mogelijk.

Interfloor
Gelasta
Tretford
Belakos
Lano
Dersimo
Edel
Parade
Bonaparte
Ambiant
DESSO
Louis de Poortere

Vloerkleden

Bij Haag Woninginrichting heeft u de keuze uit vele merken tapijt zoals Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor, Bewe, Dersimo, Louis de Poortere en nog vele anderen. Er zijn vele soorten tapijt zoals boucle, frise of een velours structuur, maar ook in vele kleuren effen of met een spikkeltje of een streep. De vele mogelijkheden kunt u bij ons komen bekijken en beoordelen. Wij hebben ook nog de natuurtapijten zoals sisal en kokos die we niet moeten vergeten. Van synthetisch tot katoen, van wol tot sisal een tapijt geeft nog altijd een behaaglijk gevoel in uw woon- of slaapkamer.

Bij Haag Woninginrichting kunt u zelf uw eigen karpet samenstellen van vele soorten tapijten die ook geschikt zijn om karpetten van te maken. U bepaald zelf de maat en zelf de afwerking zoals bijvoorbeeld een leren band of een volume karpet op ondertapijt, alles is mogelijk. Wij helpen u graag verder!

Headlam
Louis de Poortere